1. Історія сільськогосподарських наук | |
2. Інженерно-технічне забезпечення АПК | |
3. Економіка та управління АПК | |
4. Загальне землеробство | |
5. Агрохімія | |
6. Селекція і насінництво | |
7. Овочівництво | |
8. Плодівництво | |
9. Виноградарство | |
10. Рослинництво | Вожегова Р. А. , Біляєва І. М. , Лиховид П. В. Продуктивність шафрану залежно від густоти посівів |
11. Кормовиробництво і луківництво | |
12. Первинна обробка продуктів рослинництва | |
13. Зоотехнія | |
14. Лісове господарство | |
15. Водні, біологічні ресурси та аквакультура | |
16. Актуальні питання ветеринарної медицини та мікробіології | |
17. Агрономія та агроекологія | |
18. Землевпорядкування та кадастр | |