Секція: 6. Селекція і насінництво
Бібліографічний опис: Коцар М. О. Визначення активності ферментів антиоксидантного захисту у міскантусу in vitro за умов сольового стресу [Текст] / М. О. Коцар // «Інноваційний розвиток науки нового тисячоліття» (м. Ужгород, 21-22 квітня 2017 р.). — Херсон : Видавничий дім "Гельветика", 2017.
Статус: Пройшла рецензування, прийнята до публікаціїURL: http://molodyvcheny.in.ua/files/conf/other/15april2017/91.pdf
Секція: 9. Виноградарство
Бібліографічний опис: Борун В. В. Режим зрошення виноградної шкілки [Текст] / В. В. Борун // «Інноваційний розвиток науки нового тисячоліття» (м. Ужгород, 21-22 квітня 2017 р.). — Херсон : Видавничий дім "Гельветика", 2017.
Статус: Пройшла рецензування, прийнята до публікаціїURL: http://molodyvcheny.in.ua/files/conf/other/15april2017/90.pdf
10. Рослинництво
11. Кормовиробництво і луківництво
12. Первинна обробка продуктів рослинництва
13. Зоотехнія
14. Лісове господарство
15. Водні, біологічні ресурси та аквакультура
16. Актуальні питання ветеринарної медицини та мікробіології