| 1. Історія сільськогосподарських наук | |
| 2. Інженерно-технічне забезпечення АПК | |
| 3. Економіка та управління АПК | Тромсюк В. Д. , Бугайов В. Д. Основні елементи продуктивності та показники якості зерна колекційних зразків тритикале озимого фуражного типу |
| 4. Загальне землеробство | |
| 5. Агрохімія | |
| 6. Селекція і насінництво | |
| 7. Овочівництво | |
| 8. Плодівництво | |
| 9. Виноградарство | |
| 10. Рослинництво | |
| 11. Кормовиробництво і луківництво | |
| 12. Первинна обробка продуктів рослинництва | |
| 13. Зоотехнія | |
| 14. Лісове господарство | |
| 15. Водні, біологічні ресурси та аквакультура | |
| 16. Актуальні питання ветеринарної медицини та мікробіології | |
| 17. Агрономія та агроекологія | |
| 18. Землевпорядкування та кадастр | |